Advertisement

Sedat Peker 7. Video - 0hwybnisopuz M - Sedat peker, 1993'te evinin önünde bombalı saldırıda yaşamını yitiren gazeteci uğur mumcu ve 1996'da lefkoşa'da öldürülen gazeteci kutlu adalı'nın cinayetlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve eski mi̇t'çi korkut eken'i işaret etti.

Sedat Peker 7. Video - 0hwybnisopuz M - Sedat peker, 1993'te evinin önünde bombalı saldırıda yaşamını yitiren gazeteci uğur mumcu ve 1996'da lefkoşa'da öldürülen gazeteci kutlu adalı'nın cinayetlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve eski mi̇t'çi korkut eken'i işaret etti.. İşte sedat peker youtube 7. Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı. Peker, türkiye'den kendisini yakalamak için birilerinin geldiğini iddia ederek mekan değiştirdiğini açıkladı. Paylaştığı video 'da bununla ilgili de tepki gösteren sedat peker'in videosuna ulaşabilirsiniz.

Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında youtube üzerinden bir video serisi yayımlayama başlayan sedat peker, 'hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar' başlıklı 7. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Faili meçhul cinayetlerden uyuşturucu ticaretine.

K6jqjy6motlvmm
K6jqjy6motlvmm from www.kanalmaras.com
Darbe için zemin hazırlıyor iddialarına yanıt verdi: Paylaştığı video 'da bununla ilgili de tepki gösteren sedat peker'in videosuna ulaşabilirsiniz. Beni seven insanları toplayıp zulüm etmek istiyorlarmış. Organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası yedinci videoyu çekti. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı ancak süleyman soylu 'nun yoklamasını almayacağını söyledi. İşte sedat peker youtube 7. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun karısının iç çamaşırının arkasına saklanıyor sözlerinin ardından peker'in sert bir video çekmesi bekleniyordu. Muğla i̇l emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla.

Sabah erken saatlerde yayınlanan video 2.5 milyon izlenmiş şuana kadar.

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan sedat peker, büyük ilgi gören video serisinin 7'ncisini bu sabah youtube hesabından paylaştı. 90'larda mehmet ağar ve korkut eken ile birlikte çalıştığını söyleyen peker, gazeteci kutlu adalı'nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiği, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın kokain işinde olduğu. Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Sedat peker uyuşturucu trafiğinde ara durak ülke olarak kullanılan ülkenin dominik değil panama olduğunu söyleyerek yaptığı açıklamanın dil sürçmesinden kaynaklandığını söyledi. Organize suç örgütü lideri sedat peker, yayınladığı 7. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in, 7. Sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar isimli yedinci videosunun youtube kanalından yayınladı. Son videosunu farklı bir mekandan yayınlayan peker 'yoklama'sını yaptıktan sonra, bugün çok çok çok ama çok ciddi konular bölümüne giriş yapmaya videoları çektiği yeri değiştirdiği görülen sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Peker'in videosunda mekan ve kıyafet değişikliğinin yanı sıra, tahtada yazanlar ve kitaplar da merak konusu oldu. Bölüm videosuyla yine en çok izlenen videolar. Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Beni seven insanları toplayıp zulüm etmek istiyorlarmış. Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır.

Paylaştığı video 'da bununla ilgili de tepki gösteren sedat peker'in videosuna ulaşabilirsiniz. Hakkında kırmızı bülten çıkartılan sedat peker, youtube'da hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar başlıklı 7'inci videosunda iddialarına devam etti. Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı ancak süleyman soylu 'nun yoklamasını almayacağını söyledi. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun karısının iç çamaşırına.

Suc Orgutu Lideri Sedat Peker In Resat Baba Dedigi Akrabasi Kim
Suc Orgutu Lideri Sedat Peker In Resat Baba Dedigi Akrabasi Kim from abcgazetesi.com
Video ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Peker, türkiye'den kendisini yakalamak için birilerinin geldiğini iddia ederek mekan değiştirdiğini açıkladı. Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında youtube üzerinden bir video serisi yayımlayama başlayan sedat peker, 'hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar' başlıklı 7. Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Bu kez siyah gömlek giyen. Hakkında kırmızı bülten çıkartılan sedat peker, youtube'da hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar başlıklı 7'inci videosunda iddialarına devam etti. Son videosunu farklı bir mekandan yayınlayan peker 'yoklama'sını yaptıktan sonra, bugün çok çok çok ama çok ciddi konular bölümüne giriş yapmaya videoları çektiği yeri değiştirdiği görülen sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı.

Peker, türkiye'den kendisini yakalamak için birilerinin geldiğini iddia ederek mekan değiştirdiğini açıkladı.

Videosunda çekimlerini yaptığı mekanı değiştirdiği görüldü. İşte sedat peker'in son videosundaki iddialar. Kamuoyunda sedat peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan atilla peker'in muğla'nın fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Hakkında kırmızı bülten çıkartılan sedat peker, youtube'da hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar başlıklı 7'inci videosunda iddialarına devam etti. Sosyal medya uygulaması youtube üzerinden videolar yayınlamaya devam eden sedat peker'in binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım ile ilgili ortaya attığı şok iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sedat peker 7.videoyu yayımladı dikkat çeken bomba isim. Sedat peker yeni videosuyla gündeme damga vurdu. Organize suç örgütü lideri sedat peker 7'nci videoyu yayımladı. Videoda suçlamalarını sürdüren peker, uğur mumcu'nun ölümüyle ilgili olarak da mehmet ağar'ı suçladı ve, uğur mumcu bence şehittir. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı ancak süleyman soylu 'nun yoklamasını almayacağını söyledi. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Peker, türkiye'den kendisini yakalamak için birilerinin geldiğini iddia ederek mekan değiştirdiğini açıkladı.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası yedinci videoyu çekti. Sabah erken saatlerde yayınlanan video 2.5 milyon izlenmiş şuana kadar. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı. Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan sedat peker, büyük ilgi gören video serisinin 7'ncisini bu sabah youtube hesabından paylaştı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar başlığı ile 7'nci videosunu yükledi.

Uaqfbiinq4s1rm
Uaqfbiinq4s1rm from aktifhaber.com
Bölüm videosuyla yine en çok izlenen videolar. Peker'in videosunda mekan ve kıyafet değişikliğinin yanı sıra, tahtada yazanlar ve kitaplar da merak konusu oldu. + organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar isimli yedinci videosunun youtube kanalından yayınladı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Darbe için zemin hazırlıyor iddialarına yanıt verdi: İçişleri bakanı süleyman soylu'nun karısının iç çamaşırının arkasına saklanıyor sözlerinin ardından peker'in sert bir video çekmesi bekleniyordu.

Sedat peker uyuşturucu trafiğinde ara durak ülke olarak kullanılan ülkenin dominik değil panama olduğunu söyleyerek yaptığı açıklamanın dil sürçmesinden kaynaklandığını söyledi.

Sedat peker yeni videosuyla gündeme damga vurdu. Organize suç örgütü lideri sedat peker youtube'da yayınladığı 7. Paylaştığı video 'da bununla ilgili de tepki gösteren sedat peker'in videosuna ulaşabilirsiniz. Peker'in kayıt yaptığı yeri değiştirdiği de fark edildi. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası yedinci videoyu çekti. Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Hakkında kırmızı bülten çıkartılan sedat peker, youtube'da hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar başlıklı 7'inci videosunda iddialarına devam etti. Organize suç örgütü yönetmek suçlamasıyla aranan sedat peker, yeni videosunu yükledi. Organize suç örgütü lideri sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar başlığı ile 7'nci videosunu yükledi. İşte sedat peker'in son videosundaki iddialar. Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Darbe için zemin hazırlıyor iddialarına yanıt verdi:

Posting Komentar

0 Komentar